Jezik: Slovenščina | English
Prijava

activity

Aktivnost

Gledališki rojstni dan v SLOGI – Gledališkem muzeju

Izberite termin

Vnesite vaše kontaktne podatke


Prekliči

Gledališki rojstni dan v SLOGI – Gledališkem muzeju

activity

Praznuj svoj veseli rojstni dan z gledališko obarvanim, igrivim in ustvarjalnim rajanjem ter se v prostorih gledališkega muzeja sredi Ljubljane s prijatelji popelji v zanimiv svet gledališča!

Izbirate lahko med različnimi programi SLOGI – Gledališkega muzeja v katerih udeleženci raziskujejo muzej, izdelajo maske, lutke, kostume ali gledališče v malem ter pripravijo kratko predstavo.

Gledališko rajanje traja približno dve uri. Za pogostitev s prigrizki in pijačo poskrbijo svojci slavljenca. Praznovanje je primerno za otroke od 5. do 12. leta starosti. Med praznovanjem mora biti prisoten vsaj en odrasel spremljevalec.

Cena rojstnodnevnega paketa je 60 € (do 15 otrok) oz. 80 € (do 20 otrok).

Paket vključuje: raziskovalni ogled muzeja, ustvarjalno delavnico, animacijo z rajanjem in odpiranjem daril prijateljev, elektronsko oblikovano osebno vabilo slavljenca ter uporabo prostorov in pribora za hrano in pijačo (hrana in pijača nista vključeni, zanju poskrbijo svojci slavljenca).

V SLOGI – Gledališkem muzeju lahko praznujete v terminu po dogovoru od ponedeljka do petka med 14. in 18. uro ter v soboto med 10. in 17. uro.

Več o gledališkem rojstnem dnevu

Trajanje - Vrsta aktivnosti Delavnica Ciljna skupina Družine Otroci Cena na osebo Brezplačno Pošlji povpraševanje

Podatki o muzeju

Slovenski gledališki inštitut Mestni trg 17 Ljubljana
Telefon +386 1 241 58 00
E-pošta

slogi@slogi.si

Spletna stran

http://www.slogi.si

Ostale aktivnosti v muzeju

photo

Delavnice ob razstavi Hamlet na Slovenskem

  • Delavnica
  • Osnovna šola, Srednja šola

11. janauar 2016 - 14. marec 2016 Za skupine osnovnih in srednjih šol (Konferenčna dvorana M1 Cankarjevega doma) Ob kulturno-zgodovinski razstavi Hamlet na Slovenskem , ki jo je...

photo

Izobraževalni programi SLOGI – Gledališkega muzeja

  • Delavnica
  • Osnovna šola, Višja šola, Predšolski otroci

PONUDBA ZA SKUPINE Moje gledališče v malem* ustvarjalna delavnica, 60 minut, V/4+, OŠ/1, 2,50 € S pomočjo stalne razstave bomo raziskovali razvoj gledaliških stavb na Slovenskem...